Temadag:
Självledarskap med NLP.

 

 

 

Prestera och må bra!

 

 

 

I samarbete med Hera Hub Sweden

Personligt ledarskap som
strategisk framgångsnyckel i
entreprenöriskt företagande

Kick starta ditt personliga ledarskap 26 januari 2018.


Visa vägen till framgång!

Som entreprenörer och intraprenörer (utvecklingsorienterade personer som vill göra skillnad som företagare eller som anställd i en organisation) vill vi visa vägen till framgång via vår affärsidé och produkter/tjänster.
Vi vill något mer och vi vill göra gott.

Att skapa fantastiska resultat kräver mod, vilja och uthållighet som inte bränner ut oss.

För att lyckas med det  behöver vi parallellt jobba med vår inre personliga utveckling.

Kursdagen vänder sig till dig som är utvecklingsorienterad som egenföretagare eller som anställd med rollen att utveckla organisationen. Den ger dig verktyg och förhållningssätt som hjälper dig att utveckla dina styrkor och kalibrera ditt helhjärtade engagemang. Du lär också hur du kan tackla ambivalens och hållbarhet, i både dalar och toppar.

Här har du chans att få en introduktion till NLP ledarskap, som är en lärande- och kommunikationsmodell som ger dig verktyg för inre utveckling på hög nivå.

I priset ingår kursmaterial och uppföljande individuell coachning, för- och eftermiddagsfika. Lunch ingår ej.

INTRODUKTIONSERBJUDANDE - se priset

Datum:   Fredag 26 januari 2018
Tid:         Kl 8.30 - 16.30
Plats:      Hera Hub, S:t Olofsgatan 9, UPPSALA

Pris:        Hera Hub Uppsalas medlemmar - 1100 kr
Övriga:   1500 kr. Alla priser ex moms.

Kursen är ett samarbetet med Hera Hub Uppsala.

 

Välkommen till en dag fylld med nya perspektiv och strukturer för genombrott!


Kursen är designad  för nytänkande projekt- och processledare och entreprenörer/intraprenörer i nära samarbete med co-workingkonceptet Hera Hub Sweden.

Titeln på kursen är ett ordspel. Som entreprenör räknas du till de som är utvecklingsorienterade och vill skapa framgång. Intraprenörskapet kan betyda två saker; ett - du är en entreprenör som också jobbar med din inre potential som företagare eller två - du är en entreprenör som är anställd i en organisation där du inte är ägare men vill aktivt bidra till utvecklingen av organisationen.

Kort och gott är temadagen skräddarsydd är för dig som arbetar med att skapa resultat genom människor och som är redo för att se närmare på ditt eget självledarskap.

Den är för dig som vill utveckla färdigheter att skapa förutsättningar att locka fram det bästa i dig själv och andra. Det är en upplevelsebaserad dag med känsla för intuition, valmöjligheter och samarbete. Många upplever att det är något utöver det vanliga!

NLP är en lärande- och kommunikationsmodell som är känd för att ha verkningsfulla och eleganta verktyg som du behöver för att utveckla dig själv på ditt eget unika sätt. Den kallas en studie i subjektivitet och med det menas att du får hjälp med att förstå dina egna och andras mentala processer på ett sätt som underlättar allt du gör.

Denna utvecklingsorienterade dag ger dig möjlighet att medvetandegöra och identifiera din unika väg till framgång genom att förstå mer om ditt unika sätt att leda dig själv med dina kärnkvaliteter. Du kommer förstå mer om vad som hindrar ditt helhjärtade engagemang och hur du kan leda dig själv optimalt. Du får också veta de åtta coachande stegen till inre motivation och hur de hjälper dig att bli en bättre motiverande samtalspartner.

 

Jag kommer att vara tillgänglig för kostnadsfria individuella samtal genom drop-in den 27 oktober i Hera Hubs lokaler. Du behöver inte betala för tiden. Räkna med ca 45 minuters samtal per person.

Kursledare är Anna Pia Hellstedt, erfaren coach och kursledare. Hon är certifierad som utbildare i NLP ledarskap och har drivit aktivt med NLP utbildning i 12 år.

Anna Pia kommer att vara tillgänglig för kostnadsfria individuella samtal genom drop-in den 27 oktober i Hera Hubs lokaler. Du behöver inte betala för tiden. Räkna med ca 45 minuters samtal per person.

Ord från en nöjd deltagare i Heranätverket;
”Gick en tre-dagarsutbildning hos Anna Pia i processledning med NLP "Bli en bättre motiverande ledare" och kan verkligen rekommendera fler att göra det. Att unna sig och ge sig själv möjligheten att få utveckla sitt eget ledarskap men också få fler intressanta verktyg och metoder för att utveckla och coacha andra till "next level" är toppen. En kurs som får både dig själv och andra att växa genom att se och bygga vidare på varandras styrkor. Anna Pia som kursledare är grym - du känner dig trygg och avslappnad från första stund. Anna Pia utmanar ens tankar och sinnen under inspirerande samtal och övningar på ett lekfullt och givande sätt. Alla borde få vara värda att möta Anna Pia någon gång i sitt yrkesliv.” Therese Åkerblom, Paddagogen – verksamhetsutvecklare av digitaliseringen i skolan

 

Anmälan

Ange vilken kurs det gäller på "Ämne" och din fakturadress på "Ditt meddelande". När du trycker på sänd räknas din anmälan som bindande.

Du kommer få ett mail med betalningsinformation. Betald avgift ger en plats och ett bekräftelsebrev. Först till kvarn gäller.

Avanmälan senare än 2 veckor innan kursstart debiteras helt. Avanmälan före 2 veckor innan kursstart debiteras 50%.

Tack på förhand.

Ha en bra dag!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

SAMARBETSPARTNERS!

Heart in business samarbetar gärna med entreprenörsnätverk i syfte att stärka entreprenörers förmåga att leda framgångsrikt med personligt ledarskap.

Hera Hub Uppsala