remsa-gra

GRATIS WEBBINARIUM

Vi möts på Zoom den 2 november kl 12.00 - 12.40.

 

Anna Pia Hellstedt på Heart in businessledarutveckling bjuder in till kostnadsfritt webbföredrag.

"Så utvecklar du ditt självledarskap."

entreprenör intraprenör liten

Kännetecken på entreprenörer och intraprenörer är att de är utvecklingsorienterade med ambitionen att lyfta andras potential.

Ser du dig själv som en entreprenör är du förmodligen ägare och grundare, ser du dig själv som intraprenör är du förmodligen en person som är ansvarig för företagets resultat på ett eller annat vis.

I detta kostnadsfria webbinarium får du hjälp att även ta tag i din egen potential genom att tänka nytt och utveckla ditt självledarskap så att du ännu bättre kan vara närvarande med samtiden, dig själv och de du möter i vardagen.

För du vet, liksom jag, att ledarskap som kommer inifrån-ut rymmer en större utvecklingspotential.

Vill du;

  • hjälpa andra till nya nivåer och själv leva ett exceptionellt och hållbart liv?
  • lära dig konsten att locka fram det bästa i dig själv och andra?
Då kan du ha stor glädje av detta webbinarium som ger dig nycklarna till hur utveckla ditt självledarskap.
Jag ser att ledare som vill något mer, ofta står ensamma i det de gör. Även om verksamheten har ett antal anställda, bär den entre-/intraprenöriska ledaren hela verksamhetens framgångar och misslyckanden på sina axlar, fattar alla beslut på egen hand, och tar allt för många roller själv i verksamheten. Vissa symptom är att de arbetar för många timmar och dagar, avstår från semester, slutar att hålla sig i form, och tar avstånd från sina familjer, utan att själva inse det.

Många av dessa ledare är riktigt bra på att utföra tjänsterna de tillhandahåller, men resten av verksamheten får inte lika mycket uppmärksamhet eller brister i funktion. Det vanligaste felet är att de som befinner sig i ledargrupperna får tid att processa målbilder och strategier, men när deras process börjar falla på plats, tar otåligheten över att få komma igång, och då finns inte den tid som medarbetarna behöver för att förankra sitt genuina engagemang.

Mycket av detta är det som hindrar den entre-/intraprenöriska ledaren från att uppnå allt denne drömde om när den tackade ja till jobbet eller grundade verksamheten.
Day
Hour
Minute
Second

Anmälan

Skriv vad din anmälan gäller under "ämne" och gärna något om din roll eller utmaning under "meddelande".

Vänliga hälsningar,

Anna Pia Hellstedt

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett meddelande.