Vad dina medarbetare vill höra dig säga!

Alla kanske inte visar dig att de förknippar följande områden med sin kapacitet att prestera på topp, men de kommer att reagera positivt på dem oavsett om de gör kopplingen eller inte. Motivationsforskning under 50 år är lika aktuell idag. Den visar att motivation handlar i första hand om psykologi

- när de grundläggande psykologiska behoven aktiveras skapas ett mer genuint engagemang som resulterar i stärkt kvalitet på områden som nyckeltal inte kan styra..

Det de vill höra dig bekräfta är, att du vet hur de har det och att du kan hjälpa dem utvecklas i rätt riktning för att få framgång. Det vill känna att du är där när det gungar och vill hjälpa dem att lyckas, OCH de vill höra att du har stor tro på att de kan göra det på egen hand, eller tillsammans i gruppen.

Dina medarbetare vill ha möjlighet att
se en vision av hur deras liv kan bli i framtiden
när de tillhör ditt team OCH att du finns där
för att hjälpa dem dit.

Om du vill se dina medarbetare växa i självförtroende och prestation så är det vissa saker du bör veta om. 

I mitt webb-föredrag, som är helt gratis, får du veta allt du behöver för att undvika fallgroparna och hur du skapar en hållbar prestationskultur. Följer du mina råd kan du se nya välkomnade former för resultat som ger ökad kvalitet inte bara i arbetslivsmiljön utan också på områden som ökad produktivitet, helhetstänkande, kreativitet och uthållighet.

Det handlar om att ta de mjuka värdena upp på en ny nivå och skapa den framgång du och dina medarbetare frömmer om och har potential att nå.

Jag hoppas du tar dig tid att se det (ca 45 minuter) – för det kommer ge dig kunskaper och möjligheter du inte kan vara utan, om du vill lyckas med att

- stärka engagemanget

- frigöra din tid 

- få näsan över vattenytan 

- glädja dig till att komma på jobbet – varje dag!

 

Hjärtliga hälsningar,

 

Anna Pia Hellstedt,

Din personliga ledarutvecklare

 

P.s När du behöver stöd i rollen som ledare ska det vara enkelt!

Kontakta mig här.

D.s

KONKRET LEDARTRÄNING
Klicka dig fram i våra utbildningssteg

Steg 1 Denna sida

Steg 2 Led andra att motivera sig själv
WEBB-UTBILDNING, 3 moduler.

Steg 3 Bli en bättre motiverande ledare
3 dagar öppen ledarträning

Steg 4 Behärska det coachande ledarskapet
CERTIFIERINGSPROGRAM, 5 moduler à 3 dagar, öppen ledarträning