ATT LEDA ENGAGEMANG
fördjupningskurs 2 dagar
för ledare som vill mer

Lär dig leda och utveckla förhållningssätt
som skapar optimalt engagemang.

Engagemangsledarskap, modul 1 av 6

AKTUELLT DATUM
i Stockholm: 21-22 januari 2020


Engagemangsstyrt ledarskap i praktiken

Genom träning utvecklas dina färdigheter.  I denna utbildning erbjuder vi vidare ledarträning i hur aktivera optimalt engagemang.

 

Vad får du på utbildningen?

I denna utbildning på två dagar får du möjlighet att utforska vad som är lönsam kommunikation genom att använda dina unika styrkor, identifiera ditt helhjärtade engagemang och träna på att leda dig själv i en riktning som ger dig framgång. Du lär dig verktyg som hjälper dig att också hjälpa andra att hitta sina styrkor och hur de kan engagera sig helhjärtat.

Träningen byggs upp av effektiva processverktyg och frågeställningar som;

 • Hur underlättar du för lönsam kommunikation?
 • Hur hittar du din unika styrka som ledare?
 • Hur bestämmer du dina utvecklingsmål?
 • Hur tar du motivationsteorin in i vardagen?
 • Hur kan du använda din egen erfarenhet
  som källa till kraft och inspiration?
 • Hur tar du ansvar för egen utveckling och hjälper andra att göra detsamma?
 • Hur organiserar och leder du en engagemangsdialog?

I denna fördjupningskurs får du träna vidare och utveckla färdigheter i engagemangsledarskap, både med verktygen i introduktionskursen och flera nya. Verktygen kan du använda direkt efter kursen som hjälp i din egen utveckling och för att hjälpa andra att leda sig själv.

Vi går vidare in i grundmodellen NLP, som är en kommunikations- och lärandemodell som handlar om att få ut mer av det du önskar dig genom att bli bättre på att kommunicera, leda och lära. Det står för en pedagogik baserad på neuro-lingvistisk programmering.

Modul 1 är en fristående utbildning och den första av sex moduler i vårt certifieringsprogram "NLP Processledning" . läs mer här

Vi som leder är certifierade NLP-tränare och har tillsammans 50 års erfarenhet av praktisk ledarträning med fokus på processledning och coachande ledarskap. I vår ledarträning lägger vi extra vikt på självledarskapet som den verkliga potentialen till framgång.

Affärsnyttan.
Våra många nöjda kunder uttrycker att affärsnyttan med ledarträning är den konkreta och jordnära vardagskopplingen till förändringsprocesser som ger optimala förbättringar.

Pedagogiken vilar på lärande- och kommunikationsmodellen NLP som handlar om att få ut mer av det du önskar dig genom att bli bättre på att kommunicera, leda och lära.

Upplägget bygger på tanken att teorin bör ligga sist och att den upplevelsebaserade delen bygger upp en steg för steg-inlärning. När erfarenheter samlats kommer teorin in som förklaring på vad vi varit med om. Detta är en pedagogik som underlättar inlärningen så att insikter och färdigheter stimulerar hjärnans inlärningscenter med egna förnimmelser av bilder, ljud, känslor och tankar som du lätt kommer kunna plocka upp igen - när du behöver det.

Certifieringsprogram

I certifieringsprogrammet i Engagemangsledarskap lägger vi vikt på att effektivt leda mänskliga processer. Du får en certifiering i  NLP motsvarande  internationell certifiering som NLP utövare (practitioner). Till det har vi lagt ledarskapsperspektiv som är nyttiga för att lyckas som processorienterad och coachande ledare.

Du lär dig de viktigaste processverktygen som du behöver för att på allvar kunna locka fram det bästa i dig själv och andra och skapa en mentalt hållbar prestationskultur.

 

2017-12-21 (3)

 

 

 

 

Praktisk information

Utbildning i Stockholm

Kursen kräver deltagande på introduktionskursen den 6 december 2019 och 17 januari 2020

Datum:
21-22 januari 2020

Tid:
kl 8.30 - 16,30

Plats:
Mosebacke torg 4, Stockholm

Pris:
12.950 kr ex. moms

Pris för 3 dagar dvs. inklusive introduktionskursen : 16.500 kr ex moms.

Kursupplägg modul 1

 • 2 dagar ledarträning i självledarskap och motiverande ledarskap
 • Konkret träning med strukturerade coachverktyg
 • Nyttiga personliga förhållningssätt
 • Praktik före teori
 • Utbildningsmaterial i form av kurshäfte
 • implementeringshjälpmedel i form av webbövningar efter kursen
 • Nätverkande med andra.
 • Lunch, kaffe, te, snacks och förfriskningar.

”Väldigt stimulerande kurs som väl levde upp till mina högt ställda förväntningar. Fick med mig många praktiska applicerbara övningar samt att jag lärde mig mycket om mig själv-”
Peter Åman, projektledare på Waade Consulting AB

Utbildning i Oslo

Modul 1: 5 - 6 november 2019

Adress: Fridtjof Nansens plass 8, Oslo

Karta kontoret oslo

Gör din anmälan här:

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.