GRATIS FÖREDRAG

Så blir det lätt att göra rätt med engagemang.

Vi vill ge dig framgångsnycklarna till hur du som ledare kan arbeta målmedvetet och strukturerat med att öka kvaliteten på motivation och engagemang bland medarbetarna. Vi berättar också hur du sedan håller i utvecklingen så att den inte bara ger bättre resultat utan också genuin arbetsglädje.

Så etablerar du optimalt engagemang på kort och lång sikt.

 

Det pratas mer och mer om hur viktigt det är med engagemang – men hur lätt är det att göra rätt? Vi ser att många ledare saknar strukturerade sätt att jobba med engagemang som framgångsnyckel och de saknar kunskap om HUR de ska hålla i utvecklingen så att den inte bara ger bättre resultat utan också arbetsglädje. Därför utbildar vi ledare i engagemangsledarskap för att skapa effektiv engagemangskultur.

Bristande engagemang, är enligt internationella mätningar den vanligaste orsaken till att projekt havererar, att kommunikationen mellan människor stoppar upp och blir till konflikter, att mål inte nås, budgetar inte hålls och att vi får hög sjukfrånvaro. Allt detta kostar, både psykiskt och ekonomiskt.

Som ledare i linje eller projekt förväntas du ha kunskaperna om hur skapa bra engagemang i gruppen. För att lyckas med det behöver du ta ansvar för ditt eget engagemang och ge rätt förutsättningar för de runt dig att ta ansvar för sitt engagemang så att resultat och arbetsglädje kan gå hand i hand.

När du ska utveckla engagemanget i din organisation, behöver du effektiva förhållningssätt och verktyg för att göra ett bra jobb. Vi kombinerar den mest erkända motivationsteorin SDT, Self Determination Theory med NLP.

Du får teoretisk påfyllning och övningar som gör dig bekant med grunderna i att etablera optimalt engagemang i en grupp eller en hel organisation.

Vårt föredrag passar för dig som:

 • vet att graden av engagemang påverkar arbetsinsatsen i din grupp.
 • vill ha effektiva förhållningssätt och verktyg för att skapa optimal engagemangskultur där ni kan
  • förhålla er aktivt till de viktigaste engagemangsfaktorerna enligt validerad forskning
  • lära av era erfarenheter
  • justera era framgångssätt

Vi går igenom:

 • vad är egentligen optimalt, när det gäller engagemang?
 • Vad skapar optimalt engagemang?
 • Vad leder det till?
 • Hur utvecklas optimal engagemangskultur i din organisation?

 

Vi som är instruktörer har omfattande erfarenhet med engagemangsutveckling och vi vill sprida det glada budskapet om vad optimalt engagemang kan göra för våra resultat och välmående på jobbet.

Efter föredraget kommer du ha bättre  förutsättningar att ta ansvar för ditt eget engagemang och hjälpa andra att göra detsamma. Du får också ett uppföljande engagemangssamtal där du får stöd i de frågor som väckts i föredraget.

Varmt välkommen med din anmälan.

 

Datum Måndag 14 oktober
Tid kl 15-17
Plats CENTRALT I STOCKHOLM
Gratis ingång. Vi bjuder på kaffe/te och frukt

Om du inte kan komma vill vi ha din avanmälan senast dagen innan för att kunna förhålla oss till antalet deltagare på ett bra sätt.

ANMÄLAN

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Få en egen engagemangscoach!

Vill du diskutera hur du kan ändra din ledarstil och få stöd i din egen engagemangsutveckling.

 

Boka en tid här för ett förutsättningslöst första samtal.

 

Utveckling för din ledningsgrupp!

Vill ni arbeta utifrån validerad forskning och utveckla optimalt engagemang i din ledningsgrupp.

Ta kontakt så hjälper vi er med mätningar och åtgärder!