remsa-gra

Vi vet att du har
något på hjärtat!

I denna exklusiva öppna workshop lär vi ut hur du får andra med dig på dina visioner om att lyfta verksamheten till nästa nivå. Det handlar inte första hand om ökad monitär lönsamhet utan om att göra verklig skillnad för andra människor med hjälp av era tjänster och produkter.

Skapa ditt dreamteam med lönsam kommunikation.

 

Har ni nyligen bildat ett nytt team? Har ni varit i samma team ett tag? Är ni ett ledningsteam? Är ni ett projektteam? Kanske vill ni vara ett team men är egentligen en grupp med individuella mål och enskilda uppdrag?

Syftet med dreamteamutveckling är en "heart in business", dvs den gör teamuppdraget mer lönsamt och den svarar upp mot grundläggande mänskliga behov och hjärtefrågor. Den ger deltagarna en möjlighet att ta vara på individernas kärnkompetens och kvalitet samtidigt som vi bygger en gemenskap där delaktigheten tar er till nya höjder.


Styrkebaserad teamutveckling.

Att arbeta styrkebaserat med teamutveckling innebär att varsamt bygga en psykologisk trygghet, där det är ok att vara en del av ett problem. Då är det också enklare att vara del av lösningen.

Den coachande och styrkebaserade teamutvecklingen ger teamet möjlighet att växa sig ur de stelnade former som inte gynnar framgång. För att teamet tillsammans ska klara det behöver  individerna vara delaktiga med hela sin komplexitet och styrka. Det skapar delaktighet såväl som gemenskap.


Generellt grundläggande psykologiska behov i ett team

handlar om möjligheten för var och en att självständigt välja vad som fungerar bäst, att alla kan generöst dela med sig av sina erfarenheter och bästa framgångsknep och att viljan skapa något större än sig själv tillsammans med de andra i teamet.

I denna öppna workshop skapas en utvecklingsprocess där deltagarna får lära känna varandras unika styrkor, intentioner och behov och utveckla sitt allra bästa jag.

Du är med om en utvecklingsprocess där du och de andra får möjlighet att utveckla sina unika

  • styrkor
  • kärnkvaliteter
  • intentioner
  • behov

Kort sagt: utveckla sitt allra bästa jag i ljuset av andras allra bästa jag.

Ta kontakt via formuläret för starta en dialog om styrkebaserad teamutveckling.

 

Vi som faciliterar teamutvecklingsprocessen kan du läsa mer om här.

Testa hur verkningsfullt det är.

Utforska vad de styrkebaserade förhållningssätten och behovsledarskapet kan göra för dig och de du samarbetar med. Full sekretess och respekt är en självklarhet.

Genom våra verktyg och förhållningssätt kan du utveckla den allra bästa utgåvan av dig själv genom att utveckla stödkvaliteter till det du redan har som medfödda kärnegenskaper.

Vi lovar att workshopen kommer vara något du tar med dig i resten av ditt liv. Den är stark och mycket befriande och framförallt rolig att vara med i.

Blir du nyfiken?

Kostnad: 6.900 kr ex moms.

Kontakta gärna oss

för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt samtal via telefon eller personligt möte.

BOKA en  tid HÄR

eller

Svara på tre enkla frågor
som intresseanmälan till heldagsworkshop i helhjärtade teamutveckling: