Engagemang o framgång

 

SÅ UTVECKLAS VÄRDESKAPANDE ENGAGEMANG

Vi vill hjälpa till!
Vi har mellan 20-35 års erfarenhet av ledarstöd i utmanande situationer. Du som ledare gör enorm skillnad med rätt verktyg och förhållningssätt i att processleda engagemangsutvecklingen bland personalen.

Sitter du just nu med frågetecken om hur medarbetarna ska kunna hålla ångan uppe och bidra optimalt till att nå målen. Du har stor tro på vägen mot målet men undrar om du kan göra mer för att dina medarbetare ska självmant vilja "gå den extra milen" utan att känna sig pressad eller pressa sig själv på ett osunt sätt.

NU är rätt tid för dig som har ledaransvar att ge dig själv uppdatering på validerad kunskap om de grundläggande psykologiska behoven som när de tillfredsställs ger den vitalitet som behövs.

Människors behov av trygghet är speciellt viktigt att förstå mer om, för att vi på bästa sätt ska kunna påverka kvaliteten på resultaten tillsammans.

Boka ett digitalt föredrag på 1 tim där vi ger dig svaren på

  • resultat som är att förvänta när vi utövar engagemangsstyrt ledarskap
  • vad får oss att må bra trots icke-optimala situationer
  • vad som händer när vi försöker motivera en person som redan är motiverad
  • hur du frigör motivationskraften hos dig själv och andra
  • Varför engagemangsfrågan behöver komma längre upp på agendan i hela organisationen
  • Vad engagemangskompetens är

Varför är engagemangsstyrt ledarskap viktigt att förstå mer om?

Engagemangsstyrt ledarskap handlar inte om att styra engagemanget. Istället handlar det om att låta engagemanget styra. När vi är optimalt engagerade handlar vi mera helhjärtat. Forskningen visar med tydlighet att då tacklar vi också utmaningar mycket bättre.

Engagemang är det bästa försvaret mot att slita ut oss i situationer som inte är optimala. Engagemang handlar inte om att låtsas att allt i en situation är bra eller att stanna i en situation när vi har bättre alternativ. Engagemangsstyrt ledarskap handlar om att leda oss själv och andra i linje med vad vi tror är viktigt och göra det bästa ut av situationen, så länge vi är i den.

Boka ett kostnadsfritt församtal HÄR >>

Boka ett kostnadsfritt webbinarium HÄR>>

 

Vill du veta mer om våra övriga utbildningar och coachningstjänster? Vi sänder gärna information.

Skriv ett meddelande om vad det är du önskar veta mer om i formuläret ovan.

Boka ett eget samtal med Anna Pia Hellstedt HÄR. 

 

.