remsa-gra

GRATIS WEBBSAMTAL

Lär dig engagemangsledarskapets grunder och få mer ut av din roll som ledare!

Ledare med eller utan personalansvar får varje vecka utmaningar som handlar om att fel saker har prioriterats, fel saker kommuniceras och onödiga personliga konflikter upptar den dyrbara tiden.

Hur kan du som företags-, enhets, team- eller projektledare ändra på detta och få mer smidiga flöden i arbetet? Vad behöver du förstå om de psykologiska aspekterna i dina medarbetares upplevelse av arbete?

Få ett gratis samtal med Anna Pia Hellstedt
om hur skapa mer lönsam kommunikation där du som ledare kan lyfta andra till mer helhjärtade insatser. I samtalet resonerar ni om dina relevanta frågeställningar och hon ger svar på vad du behöver göra för att skapa effektivitet, kreativitet och sund uthållighet för dig själv och dina medarbetare med hjälp av engagemangsledarskap.

Investera en halvtimme och få med dig det viktigaste i motivationsforskningen som stödjer engagemangsutveckling i arbetslivet och Anna Pias erfarenhet som ledartränare i engagemangsledarskap i mer än 20 år – helt gratis!

Här kan du boka ett förutsättningslöst samtal

Efter samtalet på telefon eller skärm har du

  • bättre förståelse för vad som gör dina medarbetare helhjärtat engagerade
  • rikare kunskap om resultat från verkligheten på vad engagemangsledarskap är och ger
  • mer klarhet i de bästa förhållningssätten för att lyckas
Anna Pia ICG sidan

VIDEO     Vad är egentligen motivation?

Varför gör inte folk som de ska?

Proffshjälp från
Anna Pia Hellstedt

Anna Pia coachar dagligen ledare i hur utveckla sitt engage-mangsledarskap. Med sina 20 år som coach, ledartränare/utbildare har hon utvecklat en tro på effektivt självledarskap och involvering som ett sätt att skapa goda resultat.

Anna Pia är certifierad processcoach och ledartränare i NLP (neurolingvistisk pedagogik) med fokus på transformativ coachning, teamfacilitering och utbildning. Hon är i Sverige och Norge och har kunder inom bl a IT, bygg, innovation och reklam, redovisning, fackförbund- och fastighetsförvaltning.

I ett webbmöte med henne kommer du kunna få svar på vad som ger möjligheter och hur du utvecklar helhjärtat engagemang där du jobbar.

Citat från kund;
"Anna Pia har en mycket bra blandning av klokhet, värme, kunskap och erfarenhet. Det tillsammans med en ovanligt bra förmåga att lyssna och ringa in kärnan i en problemställning gör att hon på kort tid kan komma med konstruktiva råd om framgångsrika förhållningssätt, med målet att skapa sund uthållighet genom helhjärtat engagemang”
Anna Attefall, projektledare

Här kan du boka webb- eller telefonsamtalet

Här kan du läsa om öppna utbildningar för ledare som vill mer.

Workshop engagemangsledarskap 1 dag

Workshop engagemangsledarskap 3 dagar