ATT LEDA ENGAGEMANG
- modul 1

Lär dig leda och utveckla förhållningssätt
som skapar optimalt engagemang.

Engagemangsledarskap, modul 1 av 6

Vad säger våra kunder?

«Dagen med engagemangsledarskap upplevde jag som väldigt nyttig. Både för mig som ledare och personligt. Att få större förståelse för vad som ligger bakom ett bra, eller mindre bra engagemang gav ny insikt. Det gör att jag själv kan identifiera vad som ska till. Det gör också att jag kan hjälpa medarbetare med att ta ansvar för eget engagemang, och vad jag som ledare kan göra för att skapa förutsättningar för det. Kursledarna är duktiga och bjuder på sig själva. Storleken på gruppen gjorde att det blev en trygg inramning och alla fick möjlighet att prata med alla, något som gav en bra dynamik i lärandet.» Line Vrenne, tillf. avdelningsledare, Sjukhuspartner.

Engagemangsstyrt ledarskap i praktiken

Genom träning utvecklas dina färdigheter.  I denna utbildning erbjuder vi praktisk ledarträning i hur aktivera optimalt engagemang.

 

Vad får du på utbildningen?

Du får möjlighet att utforska vad som är lönsam kommunikation genom att använda dina unika styrkor, identifiera ditt helhjärtade engagemang och träna på att leda dig själv i en riktning som ger dig framgång. Du lär dig verktyg som hjälper dig att också hjälpa andra att hitta sina styrkor och hur de kan engagera sig helhjärtat.

Träningen byggs upp av effektiva processverktyg och frågeställningar som;

 • Hur tar du ansvar för egen utveckling och hjälper andra att göra detsamma?
 • Hur hittar du din unika styrka som ledare?
 • Hur använda styrkebaserade förhållningssätt i relationer?
 • Hur motiverar du dig i dina utvecklingsmål?
 • Hur tar du motivationsteorin in i vardagen?
 • Hur använda din egen erfarenhet
  som källa till kraft och inspiration?

I denna modul får du träna på att utveckla färdigheter i engagemangsledarskap. Verktygen kan du använda direkt efter utbildningen som hjälp i din egen utveckling och för att hjälpa andra att leda sig själv.

Vi använder grundmodellen NLP, som är en kommunikations- och lärandemodell som handlar om att få ut mer av det du önskar dig genom att bli bättre på att kommunicera, leda och lära. Det står för en pedagogik baserad på neuro-lingvistisk programmering.

Vi som leder är certifierade NLP-tränare med lång erfarenhet av praktisk ledarträning med fokus på processledning och coachande ledarskap. I vår ledarträning lägger vi extra vikt på självledarskapet som den verkliga potentialen till framgång.

Affärsnyttan.
Vår tes är att engagemang ger affärsvärde genom ökad arbetsglädje som ger bättre resultat.  Engagemangsledarträning ger en konkret och jordnära vardagskoppling till hur utveckla optimalt engagemang i alla typer av processer.

Upplägget är upplevelsebaserat och byggs upp med steg för steg-inlärning. När erfarenheter av ett tema samlats in kommer teorin in som förklaring på vad vi varit med om. Detta är en pedagogik som underlättar inlärningen så att insikter och färdigheter stimulerar hjärnans inlärningscenter med egna förnimmelser av bilder, ljud, känslor och tankar som du lätt kommer kunna plocka upp igen - när du behöver det.

Certifieringsprogram

I certifieringsprogrammet i Engagemangsledarskap lägger vi vikt på att effektivt leda mänskliga processer. Du får en certifiering i  NLP motsvarande  internationell certifiering som NLP utövare (practitioner). Till det har vi lagt ledarskapsperspektiv som är nyttiga för att lyckas som processorienterad och coachande ledare.

Du lär dig de viktigaste processverktygen som du behöver för att på allvar kunna locka fram det bästa i dig själv och andra och skapa en mentalt hållbar prestationskultur.

 

2017-12-21 (3)

 

 

 

 

Praktisk information

Stockholm 2020:

Datum modul 1:
Januari/februari 2021 - sänd in intresseanmälan via formuläret nedan.
Tid: 8.30 - 16.30 alla dagar
Plats:Central i Stockholm

Pris: 16.500 kr ex moms.

Kursupplägg modul 1

 • 3 dagar ledarträning med strukturerade processverktyg
 • Praktik och teori
 • Utbildningsmaterial i form av kurshäfte
 • Implementeringshjälpmedel i form av digitalt kursmaterial
 • Nätverkande med andra.
 • Lunch ingår ej för att stödja eget program i den längre pausen, kaffe, te, snacks och förfriskningar ingår alla dagar.

”Väldigt stimulerande kurs som väl levde upp till mina högt ställda förväntningar. Fick med mig många praktiska applicerbara övningar samt att jag lärde mig mycket om mig själv-”
Peter Åman, projektledare på Waade Consulting AB

 

 

 

Gör din anmälan här:

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.